Skip to content


29 – M. Vaga general a Barcelona.

Ets covarda, i crudel i grollera, | Barcelona, però ets riallera…»; «Mes, passada l’estona i el dia i la rauxa | i el vent de disbauxa, en tot te desdius; | i abandones la vida i la glòria i l’empresa, | i despulles el gran de grandesa. | I encara te’n rius»; «i surt la marmanyera endiablada | que empaita la monja i li crema el convent…»; «El fang de tes carrers, oh Barcelona! | és pastat amb sang»; «I allí, a quatre passes, febrosa de sobres | més ampla que l’altra, la Rambla dels pobres | tremola en la fosca ses llums infernals».

Posted in Barcelona, Catalunya, Criticas, Fotos, Historias, Libre pensamiento, Sociedad.


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

  1. Bitacoras.com linked to this post on 29 marzo 2012

    Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: Ets covarda, i crudel i grollera, | Barcelona, però ets riallera…”; “Mes, passada l’estona i el dia i la rauxa | i el vent de disbauxa, en tot te desdius; | i abandones la vida i la glòria i l’empresa, | i despull……Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.23

Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar