Skip to content


Volem votar!, 2014

PLA-NARBONA-volem_votar_pla_narbona

Autor: Josep Pla-Narbona

El cartell s’ha fet a partir de la reproducció fotogràfica d’una pintura meva a l’oli sobre tela de 59 x 85 cm a la qual, posteriorment, se li ha afegit el text per mitjans digitals. La imatge és molt literal, representa una persona amb ànsia de viure en una Catalunya independent a qui l’Estat espanyol li tapa la boca, impedint-li expressar-se.

Posted in Arte, Catalunya, Independencia de Catalunya, Politica, Sociedad.


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

  1. Bitacoras.com linked to this post on 8 noviembre 2014

    Información Bitacoras.com

    Valora en Bitacoras.com: Autor: Josep Pla-Narbona El cartell s’ha fet a partir de la reproducció fotogràfica d’una pintura meva a l’oli sobre tela de 59 x 85 cm a la qual, posteriorment, se li ha afegit el text per mitjans digitals. La imatge…Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.23

Si continuas utilizando este sitio, aceptas el uso de las cookies. Más información

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar